Чому варто читати світові техно-новини >> FORUM
forum

forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 18.06.2026 - 19:47:47
Pages:  1  

Чому варто читати світові техно-новини

MessageAuthor

Вітаю. Підкажіть, чи є сенс слідкувати за світовими новинами технологій, якщо ми живемо в своїй країні і не маємо доступу до більшості новинок?

---------------------------------
Erik R. '89 325i - SOLD April '06. I miss her. '03 Acura RSX - Daily Driver ASE Master Tech & L1 Adv. Engine Perf. and Mechanical Engineer

erikras

registered user

Statistics:
Registration: 09.05.2003
30.05.26 - 20:06:13 Message # 1
RE: Чому варто читати світові техно-новини

Сенс є, тому що будь-який глобальний тренд через рік-два доходить до нас. Якщо ти знаєш, що в світі переходять на новий тип зарядок або новий стандарт зв'язку, ти можеш не купувати техніку, яка застаріє через пів року. До того ж багато цифрових сервісів працюють однаково скрізь.

nmadd

registered user

Statistics:
Registration: 11.10.2002
30.05.26 - 20:31:28 Message # 2

Якраз завдяки світовим новинам я вчасно дізнався, що мій старий ноутбук не буде підтримувати нові оновлення безпеки. Знайшов сайт, де пишуть про це простими словами. Ось: world news Там була замітка про зміни в системних вимогах популярного програмного забезпечення. Я заздалегідь замінив техніку на більш сучасну, не чекаючи, поки стара просто перестане працювати. Економить нерви та гроші.

---------------------------------
1998 M3

Calypso-325is

registered user

Statistics:
Registration: 03.23.2003
30.05.26 - 21:27:30 Message # 3
I thought I had it : Previous topic
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants