Жир на животі та миф про локальне спалювання >> FORUM
forum

forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 07.03.2026 - 12:24:13
Pages:  1  

Жир на животі та миф про локальне спалювання

MessageAuthor

Здоровим, дорогі форумці! Я хочу позбутись жиру на животі, він найбільш упертий. Може, існує якась волшебна вправа, яка зможе вирішити проблему локально? Чи це просто міф про локальне опалювання жиру?

DTMDinan3

registered user

Statistics:
Registration: 01.20.2003
31.12.25 - 13:12:47
Message # 1
RE: Жир на животі та миф про локальне спалювання

Локальне опалювання жиру це 100% міф, і багато тренерів це неправильно розповідають. Організм не може вибрати, з якого місця спалювати жиру. Коли ви тренуєтесь, ваше тіло спалює жир рівномірно по всьому тілу, залежно від генетики та метаболізму. Деякі люди перше помічають результати на обличчі, інші на ногах, у третіх на животі останнім. Вправи на преса, наприклад, скручування чи планка, укріплюють м'язи, але не спалюють жир конкретно там. Для того щоб скинути живіт, потрібен комплексний підхід: кардіо, силові вправи, правильна дієта та достатня кількість сну. От більше деталей про ефективні вправи та те, як насправді працює спалювання жиру, можете прочитати тут: https://citylife.kyiv.ua/category/sport-ta-zdorovya/. Там розказується про науку за спалюванням жиру та які вправи насправді ефективні.

---------------------------------
Bryan K. 1988 ///M3 1997 E36 ///M3 Project Texas A&M Formula SAE

Bry

registered user

Statistics:
Registration: 02.27.2001
31.12.25 - 13:51:08
Message # 2

Дякую! Я розумію тепер, що це не простої рішення, але комплексний процес. Почну тренуватись комплексно.

---------------------------------
Richard

Black Majik

registered user

Statistics:
Registration: 02.25.2001
31.12.25 - 14:08:50
Message # 3
help with DVD burning : Previous topicNext topic: just wondering
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants